Hoppa över till innehåll

Verksamhetschef till Kumbro Stadsnät

Kumbro Stadsnät driver och utvecklar hållbara fibernät och kommunikationslösningar i kommunerna Kumla och Örebro, och når idag drygt 44 000 hushåll och företag. Nu söker vi en Verksamhetschef till Kumbro Stadsnät.

”Vi ser fram emot att välkomna dig till rollen som Verksamhetschef hos oss på Kumbro Stadsnät. Tillsammans med vårt team kommer du att få möjligheten att forma en digitaliserad region i framkant och driva vår verksamhet mot ytterligare framgång. Med din affärsdrivna inställning och förmåga att hantera utmaningar, bygga starka team och nöjda medarbetare kommer du att vara motorn i vår fortsatta utveckling. Som Verksamhetschef kommer du att ha möjligheten att förverkliga vår vision, samtidigt som du driver förändring och tillväxt inom Kumbro och i samarbete med våra partners och kommuner. Välkommen att vara med och skapa en framtid som du kan vara stolt över.” Peter Lilja, VD, Kumbrokoncernen.

Är du rätt person för uppdraget? Då ser vi gärna att du skickar in din intresseanmälan senast 16 april. All administration i denna rekryteringsprocess kommer att hanteras av AxÖ Consulting.
Läs hela annonsen och intresseanmäl dig via länken här.