Hoppa över till innehåll

STADSNÄT

Vi kopplar upp Örebro och Kumla

Kumbro Stadsnät är det kommunala fibernätet i Örebro och Kumla. Vi har kopplat upp fastigheter till fibernätet sedan 2001 och är en pålitlig leverantör av framtidssäkra kommunikationslösningar. 

Privatperson

Kumbro Stadsnät erbjuder en öppen fiberlösning. Genom en tjänsteportal väljer du själv vilken tjänsteleverantör du vill ha. Vi tror inte på att låsa upp kunder.

Fastighetsägare/BRF

Vi erbjuder anslutning till öppet fibernät till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar där den boende själv väljer vilka tjänster den vill ha.

Företag

Vi kan erbjuda en rad lösningar för företag. Allt från anslutning till öppet nät till så kallad ”svartfiber” där kunden själv står för den aktiva utrustningen. Vi har även skräddarsydda lösningar för publik WiFi och IoT-sensorlösningar.

Aktuella kampanjer

Under en kampanj kan vi samla flera arbeten under en period och därigenom få ned priset för anslutning för dig som kund. Här kan du se i vilka områden vi har aktiva kampanjer.

Aktuella kampanjer

ÖREBROBOSTÄDER OCH KUMLA BOSTÄDER

Du som är hyresgäst hos Örebrobostäder eller Kumla Bostäder är ansluten till Kumbro Stadsnät via kommunikationsoperatören Open Universe. Stadsnät är ett öppet nät där du själv kan välja Internet-, TV-, och telefonitjänster från en rad olika leverantörer.

För dig som bor i ÖBO eller Kumla Bostäder

SUPPORT OCH FELANMÄLAN

Är något på tok? Här kan du läsa mer om hur du kan få hjälp med din anslutning.

Support

Aktuella utbyggnadsområden

Här kan du läsa vilka nya områden vi planerar att bygga ut den närmsta tiden.

Utbyggnadsområden

Så går det till

Här har vi samlat information om hur det går till att dra in fiber och några av de vanligaste frågorna om fiber och bredband.

Så går det till

ÖPPEN WIFI

Kumbro Stadsnät erbjuder lösningar för publik WiFi i både utomhus- och inomhusmiljöer. Vi har anläggningar i centrala Örebro, Kumla och Wadköping.

Läs mer om Wifi