Hoppa över till innehåll

Kumbro Stadsnät söker Teknisk projektör/byggledare Fiber

Arbetsbeskrivning
Har du kunskap om fastighets- och fibernät, dess funktioner samt hur de är uppbyggda och gillar att jobba självständigt? Då är denna roll på Kumbro Stadsnät perfekt för dig.

Du får stora möjligheter att påverka arbetet och vara med och bygga på den organisation som redan finns.

Vi söker dig som har en gedigen social kompetens och gillar att träffa kunder. Du är noggrann, har driv och initiativförmåga. Samtidigt förstår du vikten av att vara affärsmässig i kontakten med Kumbro Stadsnäts kunder och tar ett stort eget ansvar.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du projekterar mindre anläggningar och är beställare och utförare av relevanta delar samt att du ska dokumentera dessa i digitalt system.

Du jobbar både med förebyggande åtgärder, underhåll och besiktning av fastighetsnät och infrastruktur inom både fiber och koppar. Vi vill att du har relevant kunskap om hur man bygger fibernät samt kan installera och hantera de vanligaste kablarna inom fiberinfrastrukturer.

Dina arbetsuppgifter kommer även bestå i b.la felsökning utifrån inkomna ärenden och åtgärder utifrån dessa. I anslutning till detta dokumenterar du även det som utförts så att det skapas en historik där ärendet kan följas.

Kvalifikationer
Du har kunskap om fastighetsnät och fibernät, dess funktioner samt hur de är uppbyggda och har jobbat några år med motsvarande arbetsuppgifter. Lämplig bakgrund kan vara en teknisk gymnasieutbildning eller en YH-utbildning. Kanske har du jobbat som fibertekniker, fastighetstekniker eller elektriker tidigare.

B körkort krävs för jobbet samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda allmänna IT-kunskaper.

Då du delvis kommer arbeta i kundens hem är det viktigt att du har social kompetens och kan hantera olika typer av människor och situationer. Du har en tydlig moralisk kompass och är mån om att skapa ett förtroende för dig som person. Självklart tycker du också om att träffa kunder och ge service!

Egenskaper som gör att du passar för rollen är:
• noggrannhet
• initiativförmåga, att du ser vad som behöver göras
• affärsmässighet och att du tar stort eget ansvar
• att du är självgående med eget driv
• en moralisk kompass med en tydlig uppfattning om rätt och fel

Erfarenhet
Du har flera års erfarenhet av arbete med fiber och kopparnät både inom fastigheter och utomhus inom fiberinfrastruktur. Ett extra plus är om du har Robust fiberutbildning samt arbete på väg.

Vi vill ha din ansökan senast fredagen den 10 juni 2022 till leif.lundell@kumbro.se.

Vid frågor kontakta Niklas Stefansson, nätchef, Kumbro Stadsnät, 0703370148.

Om Kumbro
Kumbro är en bolagskoncern ägd till 80% av Örebro kommun och 20% Kumla kommun och som arbetar med hållbarhetsfrågor inom grön energi och teknisk försörjning. Moderbolaget Kumbro Utveckling AB tillsammans med dotterbolagen Kumbro Vind AB och Kumbro Stadsnät AB omfattar i dagsläget projekt inom vindkraft och teknisk försörjning av fibernät. Bolaget äger också 50 procent av Biogasbolaget i Mellansverige AB, där resterande andel ägs av Karlskoga Energi & Miljö.

Hos oss arbetar vi med eget ansvar utifrån våra grundläggande kärnvärden
”Trygghet -Utveckling-Engagemang-Mod” och vårt varumärkeslöfte
”Med mod och kompetens framtidssäkrar vi Örebro och Kumla”

Läs mer om oss på www.kumbro.se