Hoppa över till innehåll

Öppet stadsnät för fastighetsägare

Vi erbjuder anslutning till öppet fibernät till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter där den boende själv väljer vilka tjänster den vill ha.

Kapaciteten i stadsnätet erbjuder i princip obegränsad prestanda. Det är en investering i en framtidssäker lösning som ger dig hög och utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och total valfrihet för de boende. Tekniken är grunden för all typ av kommunikation, såsom TV, internet och telefoni, och bereder också väg för alla idéer och lösningar inom det intelligenta hemmet och fastighetsautomation.

Hyresgästens valfrihet

Det handlar om hyresgästens valfrihet, som innebär att du överlåter till hyresgästen att själv välja sina bredbandstjänster – lika självklart som att var och en väljer sin egen morgontidning. Som fastighetsägare finns det också möjlighet att överlåta valet av TV-lösning till hyresgästen.

Anslut till det öppna stadsnätet

Vill du ansluta en fastighet till Kumbro Stadsnät kan du enkelt skicka en intresseanmälan till oss och snabbt få en offert tillbaka.

Om fastigheten redan är ansluten kan du själv välja vilka tjänster du vill ha i tjänsteportalen.

Tre steg för anslutning

1. Fiberanslutning till fastigheten

När du beställer en anslutning drar vi fram och förser din fastighet med en fiberanslutning. För denna anslutning betalar du ett engångsbelopp, en investering i fastigheten.

2. Bygg ett fastighetsnät

Nästa steg är att förse fastigheten med ett fastighetsnät som ser till att hyresgästerna får tillgång till Örebro och Kumlas Öppna Stadsnät. Som fastighetsägare kan du välja att bygga nätet själv med egen entreprenad eller så löser vi det åt dig.

3. Uppkoppling av hyresgästerna

När slutligen fiberutrustningen monterats i lägenheterna kan hyresgästerna börja använda sin fiberanslutning. Varje hyresgäst kan nu utifrån eget behov och intresse välja sina tjänster.

SUPPORT OCH FELANMÄLAN

Är något på tok? Här kan du läsa mer om hur du kan få hjälp med din anslutning.

Support

DRIFTINFORMATION

Här publicerar vi information om driftstörningar. Förhoppningsvis behöver du aldrig klicka här.

Driftinformation