Hoppa över till innehåll

En uppkopplad vardag

Behovet av snabb uppkoppling ökar för varje år. När allt fler apparater i våra hem blir uppkopplade räcker snart inte mobila lösningar eller uppkoppling via telenätet till. Fiber har i princip en obegränsad kapacitet och i dag erbjuds tjänster med upp till 1000 Mbit/s.

Kumbro Stadsnät är det kommunala fibernätet i Örebro och Kumla. Vi har kopplat upp fastigheter till fibernätet sedan 2001 och är en pålitlig leverantör av framtidssäkra kommunikationslösningar.

ANSLUT DIG!

Här kan du söka på din adress för att se om din fastighet går att ansluta till stadsnätet. Om den finns i vårt system kan då få en prisuppgift och beställa anslutning direkt.

Beställ tjänster

Det är du som bestämmer vilka tjänster du vill ha via stadsnätet. I det öppna nätet har många tjänsteleverantörer samlats och erbjuder sina tjänster i full konkurrens. Internet, tv, telefoni, data- och säkerhetstjänster m m. Välj vad du vill ha och byt när du vill. Stadsnätet är valfrihetens nät. Vi samarbetar med Open Universe för drift och tjänsteutbud. Du hittar alla tjänster i Tjänsteportalen.

Tjänsteportalen

Örebrobostäder och Kumla Bostäder

Du som är hyresgäst hos Örebrobostäder eller Kumla Bostäder är ansluten till Kumbro Stadsnät via kommunikationsoperatören Open Universe. Stadsnät är ett öppet nät där du själv kan välja Internet-, TV-, och telefonitjänster från en rad olika leverantörer.

För dig som bor i ÖBO eller Kumla Bostäder

Aktuella kampanjer

Under en kampanj kan vi samla flera arbeten under en period och därigenom få ned priset för anslutning för dig som kund. Här kan du se i vilka områden vi har aktiva kampanjer.

Kampanjer

Support och felanmälan

Är något på tok? Här kan du läsa mer om hur du kan få hjälp med din anslutning.

Support

Så går det till

Här har vi samlat information om hur det hår till att dra in fiber och några av de vanligaste frågorna om fiber och bredband.

Vanliga frågor